Begivenheden har allerede fundet sted.

BØRNE-gudstjeneste - Juleaften - Singing Superkids medvirker

Fredag d. 24. december 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring, 7400 Herning
Daniel Dørken Kristiansen

VELKOMMEN I BAUNEKIRKEN JULEAFTEN!

Med de nye arealkrav er der plads til 300 personer i Baunekirken. Der er desuden krav om coronapas samt mundbind eller visir. For at få så meget luft og plads afholdes alle fire gudstjenester den 24. december i Baunekirken. Vi sørger for at er god plads mellem deltagerne – og der bliver luftet godt ud mellem hver af gudstjenesterne. Gudstjenesten klokken 14.00 juleaften bliver desuden live-streamet via kirkens Facebook-side, så alle der er mest trygge ved at blive hjemme, alligevel kan være med.

11.00 Børne- og familiegudstjeneste. Singing Superkids medvirker.

12.30 Julegudstjeneste i Baunekirken – BEMÆRK GUDSTJENESTEN ER FLYTTET TIL BAUNEKIRKEN. Solist Mariann Mikkelsen medvirker.

14.00 Julegudstjeneste i Baunekirken. Solist Mariann Mikkelsen medvirker. Live-streames via http://facebook.com/baunekirken

15.30 Julegudstjeneste i Baunekirken. Solist Mariann Mikkelsen medvirker.