Mandag d. 7. juni 2021, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Baunekirken
Barselscafé

Går du hjemme med barn mellem 0 og 2 år, så er det her tilbud til dig…

Kom til rullende barselscafé i Tjørring sammen med Folkekirkens Familiestøtte. Vi mødes på p-pladsen udenfor Baunekirken, Østerbyvej 10, kl. 10.30 hver mandag formiddag (opstart den 26. april). Medbring det du har brug for til en times hyggelig gåtur med dit barn. Vi tilbyder nogen at snakke med og masser af frisk luft!

Der er ingen tilmelding, du møder bare op. Vi overholder naturligvis alle restriktioner. Vi går en barnevognsvenlig rute, med så bred sti, så vi forhåbentlig kan følges 2 og 2.

Har du brug for mere information så kontakt Britta Vig Carlsen 40144011/bca@km.dk

Folkekirkens Familiestøtte, er som navnet antyder en afdeling af folkekirken, som støtter op om den helt almindelige familie. Vi plejer at mødes i en barselscafé hver 14. dag i Baunekirken i Tjørring, hvor vi snakker om det at være forældre og de udfordringer, der følger med. Så snart det er muligt, åbner barselscaféen op igen indenfor.

Følg os på Facebook: Barselscafe, Folkekirkens Familiestøtte