• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 29. juni 2020 (hele dagen) til tirsdag d. 30. juni 2020 (hele dagen)

Mandag d. 29. juni og tirsdag d 30. juni kl. 9-16, holder vi igen sommerkirke for børn fra 6 - 12 år.

Det skal handle om, hvilken stor gave det er at Gud har skabt den jord vi bor på, og alle de ting der er her. Vi skal være ude, vi skal være kreative, synge, lege, lave bål, spise sammen og hygge os.

Det er gratis at være med. Vi søger for formiddagsmad og eftermiddagsmad. Børnene skal selv medbringe frokost.

Tilmeldingen skal ske til Eva på mail: sognemedhjaelper@baunekirken.dk senest 24. juni.

Vi er opmærksom på de hensyn der skal tages omkring corona. I vil få tilsendt de nødvendige informationer derom, og et program for de to dage.

Hvis du som ung eller voksen vil være medhjælper disse dage, er du meget velkommen til at henvende dig til Eva.

Sommerhilsner fra Heidi Sun og Eva Krægpøth

gratis