Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Hedekoret

Onsdag d. 7. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Baunekirken, Østerbyvej 10, 7400 Herning
Hedekoret fra Herning

JULEKONCERT MED HEDEKORET

Onsdag den 7. december kl. 19.30 synger Hedekoret julen ind i Baunekirken. Koret, som blev dannet i 1970, er kendt for sine stemningsfyldte og velklingende julekoncerter.

Årets julekoncert tager publikum med på en musikalske julerejse fra nyklassikeren Hvad er det, der gør jul til noget særligt, over traditionelle julesalmer som bl.a. Kimer i klokker og Dejlig er jorden, til mere moderne sange af bl.a. Sys Bjerre, Lady Gaga og Agnes Obel. Dirigent Mette Flodgaard har selv lavet arrangement til flere af numrene, som derved får korets helt egen udgave af disse.

Hedekoret er et af områdets førende kor og består af ca. 40 dygtige, glade og ambitiøse sangere med en god fordeling i de 4 stemmegrupper, sopran, alt, tenor og bas. Koret mestrer stort set alle genrer af musikken, og ikke mindst julekoncerterne viser det store spænd i korets formåen.

Julestemningen har helt sikkert indfundet sig efter denne helt specielle koncertoplevelse.