ALPHA i Baunekirken

Udgivet tor d. 24. mar 2022, kl. 14:56
Nyhed

- Har du spørgsmål til livet, troen og Gud? Ønsker du nogen at dele dine spørgsmål med? Så prøv Alpha!

Hvad er Alpha?

Alpha er et grundkursus i kristendommen, hvor vi snakker om livets store spørgsmål og udforsker den kristne tro sammen.

Alpha er et åbent fællesskab, hvor der er plads til nysgerrighed, tro, tvivl, skepsis, diskussion osv. Intet spørgsmål er for enkelt, for provokerende eller forkert. Der er ikke noget pres til at mene eller tro noget bestemt på Alpha.

Hvem er det for?

ALLE er velkommen på Alpha, uanset alder, tro og baggrund.

Alpha er for dig, der er nysgerrig på Gud, eller ikke ved hvad du tror på.

Alpha er for dig, som bare gerne vil vide mere om kristendom og kristen tro.

Alpha er for dine venner, kollegaer og naboer. Så inviter dem med på Alpha og udforsk livets store spørgsmål sammen.

Hvordan foregår det?

Hver Alpha-aften begynder kl. 18:30, hvor vi mødes til et godt måltid mad. Derefter hører vi et spændende oplæg om et centralt emne i kristendommen. Så går vi i grupper, hvor vi har god tid til at diskutere og tale om aftenens emne - eller hvad vi nu tænker på. Vi slutter kl. 21:00.

Hvor og hvornår?

Alpha finder sted i Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring

Alpha afholdes 6 torsdage fra kl. 18:30 - 21:00 med opstart torsdag den 8. september og afslutning den 13. oktober.

Pris?

Kurset er gratis.

Mad og kaffe koster 300,- i alt per person for hele kurset.

Tilmelding

Senest den 1. september til sognepræst Simon Struntze Andersen på mail: sds@km.dk eller tlf.: 29296210.

Video fra ALPHA-deltager

SE MERE HER: https://baunekirken.dk/page/42...