ENDELIG!! Areal- og afstandskrav i kirken ophæves

# Nyhed
Udgivet af Daniel Kristiansen, fredag d. 13. august 2021, kl. 10:24

UHH hvor blir det godt at kunne fylde kirken igen. Fra og med lørdag den 14. august er det slut med afspærrede bænke og kvadratmeterkrav i landets kirker. Det gælder også i Baunekirken. Onsdag meddelte Sundhedsstyrelsen, at der ikke længere skal holdes 1 meters afstand og 2 meters afstand ved sang. I stedet lyder en generel opfordring til at holde afstand, hvor det er muligt. Det betyder, at kirker ligesom biografer og teatre kan tage alle sæder i brug - både ved gudstjenester, kirkelige handlinger og alle andre arrangementer i kirkens lokaler. Vi udviser dog fortsat forsigtighed og følger sundhedsstyrelsens råd om smitteforebyggelse (https://www.sst.dk/da/corona/F...). Der bliver desuden til gudstjenesterne om søndagen et område (sydfløjen), hvor man kan sætte sig, hvis man fortsat gerne vil have god afstand mellem stolene. Vi ses i Baunekirken :-)